Hurdaya Dönen Otomobilde 1 Kişi Öldü 3 Kişi Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Hurdaya Dönen Otomobilde 1 Kişi Öldü 3 Kişi Ağır Yaralandı

Hurdaya Dönen Otomobilde 1 Kişi Öldü 3 Kişi Ağır Yaralandı

Çekmeköy'de taklalar attıktan sonra duran otomobil kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Araçtan, "Sanma ki yavaşım. Sadece seni izliyorum." yazılı levha düştü.

16.08.2015 14:35  Güncelleme: 16:12

Çekmeköy Parseller ayırımı Ümraniye istikametinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil önce bariyerlere çarptı, ardından takla attı. Kazada otomobilde bulunan 4 kişiden 1'i öldü, 3 kişi ağır yaralandı. Taklalar attıktan sonra duran otomobilden olay yerine düşen "Sanma ki yavaşım. Sadece seni izliyorum." yazılı levha dikkat çekti.

SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNDEN ÇIKTI

Kaza, 13.00 sıralarında Çekmeköy Parseller sapağında meydana geldi. Seyir halindeki 41 E 4662 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı sürücüsünün kontrolünden çıktı. İçinde 4 kişinin bulunduğu otomobil önce yol ayrımındaki bariyere çarptı sonra takla attı. Kazanın meydana geldiği yere çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobildeki 3'ü kadın 4 kişi olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye götürüldü. Bu kişilerden kadınlardan birinin hayatını kaybettiği anlaşıldı. Hayatını kaybeden kadının kimliğinin belirlenmesine çalışılırken diğer yaralıların durumunun da ciddi olduğu öğrenildi.

"SANMA Kİ YAVAŞIM SADECE SENİ İZLİYORUM"

Hurdaya dönen otomobil çekiciye yüklenerek olay yerinden kaldırıldı. Kazanın yaşandığı yere otomobilden düşen, üzerinde 'Sanma ki yavaşım. Sadece seni izliyorum." yazısı dikkat çekti. Görgü tanığı Mustafa Çamlı "otomobil önce bariyere çarptı, ardından takla attı" dedi. Çamlı, yaralı kadınlardan birinin hamile olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hurdaya Dönen Otomobilde 1 Kişi Öldü 3 Kişi Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • tekerlek: bu tofaşları piyasadan kaldıracan bunlar yollarda bi bi gidiyo sanki pilot bide ara gazları sanki mercedesin üstünde sanıyolar kendilerini geçenlerde otobandaydım beni bi solladı 120 gidiyom aman allahım şaşırdım kaldım acilen piyasadan kaldırıcan 17 4 Yanıtla
  • Tofaşk: Tofaş candır gerisi heyecan 1 16 Yanıtla
  • Doğan slx 99: Tekerlek zoruna gitmiş galiba sollanmak alış bunlara;) 1 8 Yanıtla
  • Sürücü: Tofaşcılar cesaretli adam vala ölümünü sürüyolar 4 5 Yanıtla
  • Vatandas: Ulan doğanla şahinle ne alaka kaza bu hummer ferraride hurda oluyo kazadan sonra siz ne içtiniz? 2 7 Yanıtla
  • soner bursalı: Bu 41 ve 77 plakalardan uzak durmak gerk hepsi cellat araç kullanmayı bilmiyorlar 6 2 Yanıtla
  • Doğancı: Alınteri be güzelim napacan 3 4 Yanıtla

Advertisement