Içişleri Bakanı Soylu, Yüksekova'da -1 - Son Dakika
Son Dakika Logo

Içişleri Bakanı Soylu, Yüksekova'da -1

Içişleri Bakanı Soylu, Yüksekova\'da -1
14.12.2016 02:08

Içişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari Valiliği'ndeki 4 saatlik güvenlik toplantısının ardından Ak Parti il binasında partililerle bir araya geldi.

Içişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari Valiliği'ndeki 4 saatlik güvenlik toplantısının ardından Ak Parti il binasında partililerle bir araya geldi. Hakkari'ye gelecek yıl doğalgaz getireceklerini belirten Bakan Soylu, kentin kronikleşen su sorunun da en kısa zamanda çözeceklerini söyledi.

Terör örgütü PKK'yı kimsenin gözünde büyütmemesini isteyen Bakan Soylu, örgütün sadece eşkıyalık yaptığını ifade etti. HDP'ye de sert sözlerle yüklenen Bakan Soylu, Kürt siyasetçiyiz diye, ortada geziyorsunuz. Milletvekilisiniz, belediyeleriniz var. Hangi yolu yaptınız Bu milletin gençleri için yaptığınız spor salonları, gençlik merkezleri, sinema salonları nerede. Yapımı için destek verdiğiniz havalimanı var mı Çevre ve Şehircilik Bakanımız asfalt yollar, altyapı ile beraber doğalgazı getirmek için kolları sıvamış. Birileri kurşun hesabı yaparken, birileri başkalarının uşaklığını yaparken, Allah şahittir ki, şuradaki gençlerimiz nasıl iş bulur, nasıl İstanbul ve İzmir'deki gençlerimizle aynı standardı yaşarlar, aynı noktaya gelirler, biz bunun hesabını yapıyoruz. Yaktılar, yıktılar ve insanlarımızın evlerini tarumar ettiler. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Bugüne kadar verdiğimiz bütün sözleri yerine getirdik. Yıkılan yerleri yeniden inşa edeceğiz dedi.

Bakan Soylu daha sonra karayoluyla Yüksekova'ya oradan da özel uçakla Ankara'ya döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Içişleri Bakanı Soylu, Yüksekova'da -1 - Son Dakika


Advertisement