Anneler Günü nedeniyle Iğdır Kafkas Çeçen Derneği tarafından, oğluna böbreğini veren 76 yaşındaki Safiye Çeçen, yılın annesi seçildi.
BÖBREĞİ SAYESİNDE OĞLU YAŞAMA TUTUNDU
Safiye Çeçen böbrek hastası oğlununun iyileşmesi için bıçak altına yattı. Şeker hastası olduğu için böbrekleri çalışamaz hale geldiğini söyleyen 50 yaşındaki Cafer Çeçen, annesinin böbreğiyle yaşama tutunduğunu bildirdi. Kendisine ikinci kez can veren annesine teşekkür eden Cafer Çeçen, sağlıklı olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Böbreğini seve seve oğluna verdiğini aktaran anne Safiye Çeçen, "Benim yerimde hangi anne olsa aynı şeyleri yapardı. Evlatlarımız bizim hayat kaynağımızdır. Çok mutluyum. Biz anneler onlarla hayat buluyoruz. Ben de oğlum olmadan yaşamamın hiçbir anlamı olmayacağını düşündüm. Biricik oğluma hiç tereddüt etmeden böbreğimi verdim" diye konuştu.
FEDAKAR ANNEYE ÇİÇEK VE HEDİYE VERİLDİ
Kafkas Çeçen Derneği Başkanı Muharrem Çeçen de akrabası olan Safiye Çeçen'i yılın annesi seçtiklerine işaret etti. Muharrem Çeçen yılın annesi seçtikleri Safiye Çeçen'e çiçek ve hediye verdi.
Son Dakika › Güncel › Böbreğini Oğluna Verdi Yılın Annesi Seçildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.