Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) tarafından, Iğdır Baro Başkanlığında Sivil Toplum Kuruluşları 3. istişare toplantılarını gerçekleştirdi.
Açılış konuşmasını yapan Iğdır Baro Başkanı Özgür Kurban Gül, katılım sağlayan siyasi parti temsilcileri ve STK'lara, toplantının hayırlı olması temennisinde bulunarak, Iğdır'ın ekonomi ve yapılaşmayla ilgili sorunları olduğuna değindi.
Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey, 16 Mart 1988 yılında Irak'ın Halepçe kentinde dönemin devlet başkanı Saddam Hüseyin tarafından kimyasal gaz kullanarak 5 bin sivil kişinin katledilmesinin yıl dönümüne değindi. STK'lar platformu adına basın açıklaması metnini okuması için sözü, Iğdır Sanayi Sitesi ve Esnaflar Dayanışma Derneği Başkanı Atakan Taşkınsu'ya bıraktı.
Daha sonra Siyasi Parti İl başkanları, partilerin programlarında yer verilen STK'lar hakkında ki bilgilerin neler olduğuna ve bu toplantıların siyaset, bürokrasi ve Iğdır'a katkı sağlayacağı belirtildi. - IĞDIR
Son Dakika › Güncel › Iğdır'daki Stk'lar İstişare Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?