İletişim Fakültesine Stüdyo Kurulması Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Güncel

İletişim Fakültesine Stüdyo Kurulması Çalışmaları Başladı

İletişim Fakültesine Stüdyo Kurulması Çalışmaları Başladı
22.06.2013 11:32

Tirebolu İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Taner Karahasanoğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar'a İletişim Fakültesine kurulması planlanan stüdyo çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kanal D stüdyolarını çizen Mimarla birlikte çalıştıklarını belirten Prof. Dr. KARAHASANOĞLU, "Proje çizimi tamamlanan stüdyomuz, 300 metrekare sahada 100 metrekare çekim alanına sahip olacak ve aynı anda 3 kameranın birlikte çalışabileceği, 200 seyirci kapasitesine sahip olacak. Fakültemizin Radyo-Sinema ve Televizyon bölümünün uygulama alanı olacak stüdyomuz aynı zamanda canlı yayınlar içinde uygun bir stüdyo olarak tasarlanmaktadır" diye konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. ATTAR; Son gelişmelerle Tirebolu İletişim Fakültesinin son derece önemli bir fakülte haline geldiğini belirterek, çalışmaların hızlandırılması ve eksikliklerin bir an önce tamamlanması için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İletişim Fakültesine Stüdyo Kurulması Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement