İmam Hatip Öğrencileri Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

İmam Hatip Öğrencileri Ödüllendirildi

İmam Hatip Öğrencileri Ödüllendirildi

Edirne’de, İmam Hatip Ortaokulları öğrencileri arası mesleki yarışmalarda il finali gerçekleştirildi.

29.12.2017 18:24

Edirne'de, İmam Hatip Ortaokulları öğrencileri arası mesleki yarışmalarda il finali gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün yazısı doğrultusunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin sosyal, kültürel, mesleki, akademik ve sanatsal alanlarda ilgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirmelerine yardımcı olmak üzere kent geneli düzenlenen "Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma", "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması", "Genç Bilaller Ezan Okuma" yarışmaları il finali gerçekleştirildi.

Mevlana Camii'nde düzenlenen il finaline İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, İl Müftüsü Emrullah Üzüm, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Cemal Turan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yaşar Danış, İmam Hatip Ortaokullarının yöneticileri, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, yarışma öncesinde yapmış olduğu konuşmasında, "Camii de böyle anlamlı bir yarışmanın yapılması bizleri çok mutlu ediyor. Çocuklarımızın Kur'an-ı Kerimi okuması, anlaması ve gelecekte de mukaddes kitabın muhafızı olması kadar güzel bir şey yok. Çocuklarımızın yetişmesine katkıda bulunan ailelere ve öğretmenlere teşekkür ediyorum. Sonuç ne olursa olsun bizim için hepsi birinci. Bizim için tüm öğrenciler bulunmaz bir değerdir" dedi.

Yarışmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Düzenlenen yarışmalar sonucunda, derece giren öğrenciler ise "Recep Akgün, Doğukan Yörük, Caner Alparsan, Alperen Terzi, Ahmet Deli, Hasan Palaz, Y. Selimhan Özdemir" oldu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İmam Hatip Öğrencileri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement