İnegöl'de 4,5 Kilogram Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

İnegöl'de 4,5 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
İnegöl\'de 4,5 Kilogram Esrar Ele Geçirildi
 Güncelleme: 

Bursa'nın İnegöl ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 4 kilo 500 gram esrar ele geçirildi.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 4 kilo 500 gram esrar ele geçirildi. 2 ruhsatsız tabanca ve av tüfeğinin de ele geçirildiği uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, narkotik köpekleri 'Varis' ve 'Acil'i de kullanarak uyuşturucu madde yetiştirdikleri bildirilen iki kişinin evinde arama yaptı. Aramada 2 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği ve bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi. Operasyonda evin tavan arasına gizlenmiş 4 kilo 500 gram kubar esrar ele geçirildi.

Jandarmadaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüpheliler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Bursa/ İnegöl

Kaynak: DHA