İngiliz Turist Yatağında Ölü Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

İngiliz Turist Yatağında Ölü Bulundu

İngiliz Turist Yatağında Ölü Bulundu
22.06.2014 11:54  Güncelleme: 18:49

İngiliz turist, 68 yaşındaki Herbert Darling, Marmaris'te kaldığı apart oteldeki odasında ölü bulundu.

İngiliz turist, 68 yaşındaki Herbert Darling, yalnız kaldığı Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki bir apart oteldeki odasında ölü bulundu. Kalp krizi geçirdiği sanılan Darling'in kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

TATİL İÇİN MARMARİS'E GELDİ

Emekli kamyon şoförü olan İngiliz Herbert Darling, dört gün önce tatil için Marmaris'e gelerek, Yunus Nadi Caddesi'ndeki bir apart otele yerleşti. Gündüz mavi tura akşamları ise eğlence merkezlerine giden Darling, dün (cumartesi) sabah çıktığı otele öğlen dönüp, odasına çekildi.

AKŞAM YEMEĞİNE İNMEDİ

Darling'in akşam yemeğine gelmemesi üzerine otel yetkilileri merak edip, odasının kapısını ısrarla çalmalarına rağmen yanıt alamadı.

YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU

Bunun üzerine yedek anahtarla kapıyı açarak odaya giren otel görevlileri, İngiliz'i yatağında hareketsiz şekilde bulup, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ SANILIYOR

Darling'in yaşamını yitirdiğinin belirlenmesi üzerine savcıya bilgi verildi. Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından kalp krizinden yaşamını yitirdiği sanılan Darling'in cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, İngiliz turistin ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İngiliz Turist Yatağında Ölü Bulundu - Son Dakika


Advertisement