İntihar Eden Asker Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

İntihar Eden Asker Toprağa Verildi

İntihar Eden Asker Toprağa Verildi

İmralı İrtibat İskelesi'nde görev yaparken intihar eden asker toprağa verildi.

20.12.2011 15:23

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde, çetebaşı Abdullah Öcalan'ın hükümlü olarak kaldığı İmralı Adası ile deniz ulaşımının sağlandığı İmralı İrtibat İskelesi'nde görev yaparken intihar eden ve sosyal paylaşım sitesinde, "Hoşca kalın. Allaha emanet olun hepiniz" diyerek önceden vedalaşan er 21 yaşındaki Tuncay Günay'ın cenazesi, Yalova'da toprağa verildi.

Yalova'nın Çiftlikköy İlçesi'ndeki Çiftlikköy Merkez Camii'nde yapılan cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Törene Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanı Dnz. Kur. Kd. Albay Meftun Dırman, Yalova Karamürsel Merkez Komutanı Dnz. P. Kd. Albay Mehmet Filiz, Yalova Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ahmet Çelik, Altınova Kaymakamı Gürkan Polat, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ ile ölen askerin yakınları katıldı.

Cenazede baba Yüksel Günay metanetini korurken, askerin annesi Gülsüm Günay ile kız kardeşi Çiğdem Günay gözyaşlarına hâkim olamadı. Er Tuncay Günay'ın kuzenleri Okan ve Olcay Günay ise Türk Bayrağına satılı tabut başında ağladı. Amca İsa Günay ise güçlükle sakinleştirildi.

İntihar ederek hayatına son veren askerin cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çiftlikköy Mezarlığı'na defnedildi.

Tuncay Günay'ın bir süre önce sevgilisi ile tartışıp ayrıldığı ve bu nedenle yaşamına son vermiş olabileceği belirtildi. - Yalova/ Çiftlikköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İntihar Eden Asker Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement