İş Bankası'ndan Banvit Basketbol Kulübü Taraftarlarına Özel Kredi Kartı - Son Dakika
Güncel

İş Bankası'ndan Banvit Basketbol Kulübü Taraftarlarına Özel Kredi Kartı

İş Bankası\'ndan Banvit Basketbol Kulübü Taraftarlarına Özel Kredi Kartı

Türkiye İş Bankası, Banvit Basketbol Kulübü taraftarlarına özel yeni bir kredi kartı çıkardı.

28.03.2014 10:38

Türkiye İş Bankası, Banvit Basketbol Kulübü taraftarlarına özel yeni bir kredi kartı çıkardı. Banvit Basketbol Kulübü'nün turuncu beyaz renkleriyle özel olarak tasarlanan İş Bankası Banvit Maximum Kart ile Banvit Basketbol Kulübü taraftarları, hem kulüplerine destek oluyor hem de Maximum Kart kampanyalarından ve ayrıcalıklardan yararlanıyor.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen konuya ilişkin açıklamasında, Banvit Maximum Kart'ın, Banvit Basketbol Kulübü taraftarlarının kulüplerine destek olma arzuları dikkate alınarak özel olarak tasarlandığını belirterek, "Kart sahibi olan taraftarlar, Bankamızın sunduğu kampanyalardan ve ayrıcalıklardan yararlanarak yaptığı harcamalarda kazanırken, bir taraftan da harcamalar üzerinden Bankamız tarafından Banvit Basketbol Kulübü'ne katkı sağlıyor'' dedi.

Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener de Banvit'in, 1994 yılından bu yana Basketbol Kulübü ile liglerde yer aldığını, şu anda sıralamada lider konumunda bulunduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Bu tablo bizi mutlu ediyor. Umarım ligdeki iddiamız bu haliyle devam eder ve 2013-2014 sezonunu şampiyon olarak da kapatırız. İş Bankası ile birlikte hayata geçirdiğimiz Banvit Maximum Kart projesinin, kulübümüze, taraftarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Vesile ile İş Bankası'na da kulübümüze sağladığı bu avantajdan dolayı teşekkür ederim''

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş Bankası'ndan Banvit Basketbol Kulübü Taraftarlarına Özel Kredi Kartı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement