İşitme Engelliler, Futbol Süper Ligi'ne Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

İşitme Engelliler, Futbol Süper Ligi'ne Kavuşuyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği İşitme Engelliler Spor Federasyonu'nda yeni bir dönem başlıyor.

26.09.2014 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği İşitme Engelliler Spor Federasyonu'nda yeni bir dönem başlıyor. 27 yıldır devam eden İşitme Engelliler Futbolu liginde ilk defa "Süper Lig" organizasyonu formatına geçilecek. Süper Lig kura çekimi, 27 Eylül Cumartesi günü saat 15.00'ta Ankara İçkale Otel'de yapılacak.

Ligler de ki sporcu sayısının artması ve kalitenin yükselmesi amacıyla İşitme Engelliler Süper Ligi oynanacak ve ilk üçe giren takımlara ayrıca para ödülü verilecek. Süper Lig Şampiyonu olan takım, ülkemizi Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda temsil edecek.

İşitme Engelliler Deplasmanlı Futbol 1. Ligi 2013-2014 sezonunda, gruplarında ilk üçe giren toplam 12 takım Süper Lig'e katılmaya hak kazandı.

Yarın saat 15-00 de Ankara İç Kale Otel'de yapılacak Süper Lig kura çekimi ile resmen İşitme Engelliler Futbol Süper Lig'i başlayacak.

SÜPER LİGE KATILAN TAKIMLAR:

1-GÖLCÜK İ.E.

2-MANAVGAT İ.E.

3-KONYA İ.E.

4-SEFAKÖY İ.E.

5-İST.SESSİZLER S.S.

6-İZM.BORNOVA İ.E.

7-RİZE İ.E.

8-TRABZON İ.E.

9-NİĞDE İ.E.

10-DİYARBAKIR İ.E.

11-ANTAKYA BEL. İ.E.

12-ELAZIĞ İ.E.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşitme Engelliler, Futbol Süper Ligi'ne Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement