İsrail askerleri Batı Şeria'da saldırı düzenledi, 3 kişi yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İsrail askerleri Batı Şeria'da saldırı düzenledi, 3 kişi yaralandı

03.09.2024 23:46

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentinde düzenledikleri baskında 7 ve 22 yaşındaki iki Filistinliyi, Kalkilya'da ise 13 yaşındaki bir çocuğu bacaklarından gerçek mermiyle yaraladı. Filistin Kızılayı'nın açıklamasına göre, yaralılar hastaneye kaldırıldı. 7 Ekim 2023'ten bu yana İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'teki saldırılarında 685 Filistinli hayatını kaybetti.

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'da düzenlediği saldırılarda ikisi çocuk 3 kişiyi yaraladı.

Filistin Kızılayından yapılan açıklamaya göre, Kızılay ekipleri, İsrail ordusunun, El Halil kentinin Zahiriyye beldesine düzenlediği baskında bacaklarından gerçek mermiyle yaralanan 7 ve 22 yaşındaki 2 Filistinliyi hastaneye nakletti.

Filistin resmi haber ajansı WAFA da Kalkilya kentinde İsrail güçlerinin ayağından gerçek mermiyle yaraladığı 13 yaşındaki bir çocuğun hastaneye kaldırıldığını bildirdi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırı başlattığı 7 Ekim 2023'ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarda artış yaşanıyor.

Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 7 Ekim'den bu yana İsrail askerleri ve Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırılarında 685 Filistinli hayatını kaybetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail askerleri Batı Şeria'da saldırı düzenledi, 3 kişi yaralandı - Son Dakika


Advertisement