İsrail: Esed, Düşman Tarafla İşbirliğini Ağır Ödeyecek - Son Dakika
Güncel

İsrail: Esed, Düşman Tarafla İşbirliğini Ağır Ödeyecek

İsrail: Esed, Düşman Tarafla İşbirliğini Ağır Ödeyecek

İsrail Savunma Bakanı Yalon, "Esed'in, İsrail'e düşman taraflarla işbirliği yapmaya devam etmesi halinde bedelini ağır ödeyeceğini" belirtti.

19.03.2014 12:19  Güncelleme: 12:21

İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon, The  Jerusalem Post'a yaptığı açıklamada,  "Suriye Devlet Başkanı  Beşşar Esed'in İsrail'e düşman taraflarla işbirliği yapmaya devam etmesi halinde bedelini ağır bir şekilde ödeyeceğini" belirtti.

YALON: ESED PİŞMAN OLACAK!

Yalon, "İsrail, Esed'in kontrolünde bulunan topraklarda yaşananların sorumlusu olarak Esed'i görüyor. Eğer İsrail'e karşı çalışan teröristlerle işbirliği yapmaya devam ederse bunun bedelini ağır ödeyecek, buna pişman olacak. İsrail vatandaşlarının güvenliğini sağlamak için sorumlu bir şekilde hareket etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan İsrail ordu sözcüsü Avihai Aderaa, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabında, "İsrail ordusu, Golan'da güçlerimizi hedef alan terör eylemlerinin gerçekleştirilmesine yardım eden Suriye ordusuna ait hedeflere hava saldırısı düzenledi. İsrail ordusu, vatandaşlarını korumak için uygun gördüğü şekilde ve vakitte hareket etme hakkını saklı tutar" açıklamasında bulundu.

İsrail-Suriye sınırında dün öğleden sonra patlama meydana gelmiş, İsrail basınında yer alan haberlerde 3 İsrail askerinin yaralandığı bildirilmişti.

İsrail ordusu"İsrail Hava Kuvvetleri'nin gece yarısından sonra Suriye ordusuna ait hedeflere 4 hava saldırısı düzenlediğini" duyurmuştu. 

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail: Esed, Düşman Tarafla İşbirliğini Ağır Ödeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Engin: israil ve iran birbirini ısırmaz. 7 6 Yanıtla
  • Turaç: Elin pislik İsrail i de suriyeyi hedef aldığına göre bizim hükümet yanlış yolda ilerliyor demektir..Suriye nin yaptığının tersini yapmak doğru yoldur..Ama bakıyorumda Hükümet-Pkk işbirliğinden sonra Hükümet-İsrail işbirliğide başladı..Erdoğan Erdoğan One Minute... 9 2 Yanıtla
  • Halk: Adamlar sabah yürek ve ciger yiyiyor sonra postayı koyuyor helal olsun 10 0 Yanıtla
  • sakalsız: şu israildeki liderlerin cesaret vatan sevgisi ve halkını düşünmenin yüzde biri bile bizim liderlerde olsa diyecem ama nerde kim dinlicek beni 7 3 Yanıtla
    Cuvaldız: İsraildeki Halk Gibi Bizim Halkımızda Basbakanına Sahip Cıksa Diyecem Ama Nerdeee, Kim Dinleyecek Beni.! 0 0
  • eren: inş dünyanın yapamadıgını israil yaparda suriye huzura kavuşur 1 5 Yanıtla
  • HEYYAMOLA: geniş perspektiften bakacak olursak; dünyaya hükmeden ülkeler G-8 zirvelerinde dünyayı paylaşıyorlar ve bilmediğimiz anlaşmalar... Batıya verilmiş olan Ukraynadan Kırım koparılıyor ve karşılığında Rus egemenliğinde olan Suriye batının hegamonyasına veriliyor. dikkat... dün ABD tüm Suriye bürokratlarının ülkeyi terketmesini istedi ve israil herzaman dirsek temasında olduğu esed e bomba yağdırdı. ALLAH İSLAM ALEMİNİ HER TÜRLÜ ŞER VE NİFAKLARDAN KORUSUN.... 4 0 Yanıtla
  • KARTAL TAŞ: rusya dünyaya restini çekti a USA İSRAİLE VUR DEDİ OLAY BU 4 0 Yanıtla
  • 3temmuz: onu bunu bilmem,aziz yıldırım buyuk baskan,dik dur egilme 30milyon taraftar seninle 0 4 Yanıtla
    ....: Yok ya yalnış biliyon fbnin 75m taraftarı var 1mda diğer takımların 0 0

Advertisement