İstanbul'da 1 Mayıs'ta Gözaltına Alınanların Sayısı 231'e Yükseldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul'da 1 Mayıs'ta Gözaltına Alınanların Sayısı 231'e Yükseldi

İstanbul\'da 1 Mayıs\'ta Gözaltına Alınanların Sayısı 231\'e Yükseldi
01.05.2016 22:26

Haber-Kamera Soner HASIRCIOĞLU İstanbul DHAİstanbul'da, 1 Mayıs'ta çıkan olaylarda gözaltına alınanların sayısı 231'e yükseldi.

Haber-Kamera Soner HASIRCIOĞLU İstanbul DHA

İstanbul'da, 1 Mayıs'ta çıkan olaylarda gözaltına alınanların sayısı 231'e yükseldi. Olaylarda 191 molotof kokteyli, 17 el yapımı patlayıcı ve 147 havai fişek ele geçirildi.

İstanbul Valiliği tarafından Bakırköy Halk Pazarı alanında kutlanmasına izin verilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, Taksim'e yürümek isteyen gruplar ile polisler arasında arbede çıktı. Polis tarafından yapılan müdahalelerde çok sayıda kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs kutlamaları sırasında bir çok ilçede çıkan 38 olayla ilgili bilançoyu basına duyurdu. İstanbul genelinde 1 Mayıs kutlamalarında çıkan olaylarda ele geçirilen malzemeler de Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde sergilendi.

38 OLAYDA 231 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul'daki 1 Mayıs kutlamalarında, Bakırköy, Beyoğlu, Beşiktaş, Sultangazi, Küçükçekmece, Sancaktepe ve Ataşehir'de çıkan olaylarda toplam 231 kişi gözaltına alınırken, 191 molotof kokteyli, 17 el yapımı patlayıcı, 147 havai fişek, 7 maske, 12 boya şişesi, 11 yelek, 1 kırmızı flama, 1 çift eldiven, 1 kurusıkı tabanca ve 3 yasadışı pankart ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlıların Emniyet'teki işlemleri sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da 1 Mayıs'ta Gözaltına Alınanların Sayısı 231'e Yükseldi - Son Dakika


Advertisement