SÖYLEMEZ KARDEŞLERE ÖZEL HAREKATLI SAĞLIK KONTROLÜ - Son Dakika
Güncel

SÖYLEMEZ KARDEŞLERE ÖZEL HAREKATLI SAĞLIK KONTROLÜ

HALİL Falyalı cinayeti soruşturmasında gözaltına alınan 'Söylemez Kardeşler' olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ile ağabeyi Mehmet Faysal Söylemez ve cinayete karıştıkları tespit edilen 6 şüpheli sağlık kontrolü için hastaneye getirildi.

21.02.2022 10:08  Güncelleme: 12:05

HALİL Falyalı cinayeti soruşturmasında gözaltına alınan 'Söylemez Kardeşler' olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ile ağabeyi Mehmet Faysal Söylemez ve cinayete karıştıkları tespit edilen 6 şüpheli sağlık kontrolü için hastaneye getirildi. Şüpheliler geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye götürüldü.

Kıbrıs'ta öldürülen Halil Falyalı cinayeti soruşturmasında "Söylemez Kardeşler" olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ve ağabeyi Mehmet Faysal Söylemez ile 6 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin günlerdir emniyette devam eden sorgulamaları bitti. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından işlemleri yapılan 8 şüpheli emniyetten çıkarılıp sağlık kontrolü için Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hastanede özel harekat ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı. 8 şüpheli sağlık kontrolünün ardından adliyeye götürüldü.

SÖYLEMEZ KARDEŞLERE ÖZEL HAREKATLI SAĞLIK KONTROLÜ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SÖYLEMEZ KARDEŞLERE ÖZEL HAREKATLI SAĞLIK KONTROLÜ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement