İstanbul İkinci El Festivali Yapılıyor - Son Dakika
Güncel

İstanbul İkinci El Festivali Yapılıyor

İstanbul İkinci El Festivali Yapılıyor

İkinci El Festivali, "ATMA DEĞERLENDİR. TÜKETİMİ AZALT MUTLU OL." mottosuyla 11-12 Haziran 2016 tarihinde Kilyos Yeşilçiftlik Restoran'da düzenleniyor.

10.06.2016 14:06

Dünyada hızla yaygınlaşan atma değerlendir farkındalığı artık tüm yaşamımıza yansıyor. Tüketimin hızla yaygınlaştığı günümüzde varolanların yeniden değerlendirilmesine katkı sağlanması amacıyla Kilyos'ta düzenlenecek ikinci el festivaliyle siz de bu farkındalığın bir parçası olabilirsiniz.

Girişlerin ücretsiz olduğu festivalde ziyaretçiler gün boyu ihtiyacı olan ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yakalayarak, ailesiyle birlikte keyifli iki gün geçirme imkanı bulacaktır.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in de ziyaret edeceği Festivalde etkinlik sponsoru Radyo Slow Time 2 gün boyunca müzik yayını gerçekleştirecek, katılım sağlayan kreşler ise çocuklara özel sürpriz aktivitelerle festivali renklendirecekler.

Geçen yıl 10 bin kişinin ağırlandığı festivalde bu yıl da katılımın 10 binleri geçmesi hedeflenmekte.

Kendi adına satış yapan 250 standın bulunacağı festivalde antikacılar, tasarımcılar, ikinci el ürünlerini satan aileler, tanıtım amaçlı firmalar ve 12 farklı Sivil Toplum Kuruluşu yer alacak ve ziyaretçiler gün boyu çeşitli aktiviteler ve gösterilerle keyifli anlar geçirecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul İkinci El Festivali Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement