Polis, Bebek Arabasıyla Yürüyen Kadınların Kabusu Olan Hırsızın Peşinde! - Son Dakika
Son Dakika Logo

Polis, Bebek Arabasıyla Yürüyen Kadınların Kabusu Olan Hırsızın Peşinde!

12.01.2019 12:36  Güncelleme: 14:38

İstanbul'da bebek arabasıyla yürüyen kadınları takibe alıp uygun zamanını bulunca kadınların ceplerinden cep telefonu ya da cüzdanı alarak kayıplara karışan hırsız her yerde aranıyor.

İstanbul'da bebek arabasıyla yürüyen kadınların arkasından giderek ceplerinden cep telefonunu çalan hırsız güvenlik kameralarına yansıdı. Şu ana kadar çok sayıda kadının şikayetçi olduğu hırsızı yakalamak için polisin çalışması sürüyor.

ADIM ADIM TAKİP EDİP CÜZDANLARINI ÇALIYOR

İstanbul'da birçok ilçede aynı yöntemle yapılan hırsızlık polisi alarma geçirdi. Şikayetçi olanlar ise bebek arabalı kadınlar. Yolda bebek arabasıyla yürüyen kadınları takibe alan hırsızlar, adım adım takip ederek uygun zamanını bulunca kadınların ceplerinden cep telefonu ya da cüzdanı alarak kayıplara karışıyorlar.

HER YERDE ARANIYOR

Hırsızlık mağduru olan kadınlardan birinin cep telefonunun çalınması ise güvenlik kamelarınca saniye saniye görüntülendi. İstanbul polisi, bebekli kadınları soyan hırsızı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis, Bebek Arabasıyla Yürüyen Kadınların Kabusu Olan Hırsızın Peşinde! - Son Dakika


Advertisement