İstanbulluların tatil için ayrılmasıyla Eminönü'nde sakin bir bayram alışverişi yaşanıyor - Son Dakika
Güncel

İstanbulluların tatil için ayrılmasıyla Eminönü'nde sakin bir bayram alışverişi yaşanıyor

İstanbulluların tatil için ayrılmasıyla Eminönü\'nde sakin bir bayram alışverişi yaşanıyor

Kurban Bayramı dolayısıyla İstanbulluların tatil için ayrılmasıyla birlikte bayram alışverişi için geleneksel adres olan Eminönü'nde sakin bir gün yaşanıyor. Mısır Çarşısı'nda turistlerin yoğunluğu dikkat çekiyor. İstanbullular ise bayram ziyaretleri için şeker ve tatlı alışverişi yapıyor.

26.06.2023 14:21

Kurban Bayramı dolayısıyla çok sayıda İstanbullunun kentten ayrılmasının ardından bayram alışverişinin merkezi Eminönü'nde sakin bir gün yaşanıyor.

Kurban Bayramı nedeniyle 9 günlük tatilini şehir dışında geçirmek isteyenlerin ayrıldığı İstanbul'un tarihi ve turistik alanlarında da sakinlik hakim.

Bayram alışverişinin geleneksel adresi olan Eminönü'nde, diğer bayramların ve günlerin aksine oldukça sakin bir bayram öncesi yaşanıyor.

Mısır Çarşısı'nda bayram alışverişi yapan İstanbullulardan çok yabancı turistler dikkati çekiyor.

Tarihi Çarşı'da sunulan ürünlerin tadına bakan turistler, fiyatlar hakkında bilgi alıp alışveriş yapıyor

Bayram için alışverişe çıktığını belirten Bediha Şahin, "Bayram ziyaretinde bulunanlara ikram etmek için şeker alıyorum. Güzel bir bayram geçmesini diliyorum." dedi.

Zeynel Bakan da bayramlık tatlı aldığını, herkesin bayramını kutladığını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbulluların tatil için ayrılmasıyla Eminönü'nde sakin bir bayram alışverişi yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement