İzmir Yan Yana Gömüldü - Son Dakika
Güncel

İzmir Yan Yana Gömüldü

İzmir'in Bayındır ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamlarını yitiren ikiz kardeşler Kenan Gencer ve Ferhat Gencer'in cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alındıktan sonra memleketleri Ödemiş'in Türkmen Mahallesi'ne getirildi.

27.01.2018 19:34

İzmir'in Bayındır ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamlarını yitiren ikiz kardeşler Kenan Gencer ve Ferhat Gencer'in cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alındıktan sonra memleketleri Ödemiş'in Türkmen Mahallesi'ne getirildi. Evinin önünden helallik alınan ikiz kardeşler, Köseler Mahallesi Camii'nde ikindide kılınan namaz sonrası Köseler Mahallesi mezarlığında yan yana toprağa verildi. İkizlerin babası Mehmet Gencer, annesi Ömürşen Gencer, ağabeyi Murat Gencer, kardeşi Ersen Gencer ile diğer yakınları ve arkadaşları taziyeleri kabul etti.

İKİSİ DE YENİ EVLENMİŞ

Ölenlerin ağabeyi Murat Gencer, ikiz kardeşlerinin hiç ayrılmadıklarını ifade ederek, Allah beraber yarattı, beraber aldı. Okula beraber gittiler, askere beraber gittiler. İkisi de evliydi. Yeni evlendiler. Daha 1 sene olmadı. Süt ürünleri üzerine ortak olarak yeni işyeri açtılar. Dün gece, İzmir'den mal almışlar, geliyorlardı dedi.

Cenaze evine gelen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ise, Söyleyecek bir şey yok, sözün bittiği yerdeyiz, Allah sabır versin diyerek aileye başsağlığı diledi.

Kenan ve Ferhat Gencer ile aynı minibüste bulunan, kazada hafif yaralanan, tedavisi sonrası taburcu olan Hakan Çarpan (22) da cenaze evine gelerek aileye destek verdi. Başından yaralanan Hakan Çarpan, olay anını ve kazanın nasıl olduğunu hatırlamadığını söyledi.

İzmir Yan Yana Gömüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Yan Yana Gömüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement