İzmirde Motosiklet Kazası - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzmirde Motosiklet Kazası

İzmirde Motosiklet Kazası
07.01.2012 11:24

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, kadın şoförün arkadan çarptığı motosiklet sürücüsü başını asfalt zemine vurup, yaralandı.

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, kadın şoförün arkadan çarptığı motosiklet sürücüsü Metin Aburşu başını asfalt zemine vurup, yaralandı. Aburşu'yu ciddi bir yaralanmadan başındaki kask korudu. Kontrolde, alkollü olduğu belirlenen kadın şoför Filiz Akbudak'a 650 TL para cezası kesildi.

Kaza, bugün saat 04.00 sıralarında, Altınyol üzeri Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi karşısında meydana geldi. 25 yaşındaki Filiz Akbudak, İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık görevlisi olan arkadaşlarıyla birlikte Alsancak'ta bir lokantada yemek yedi. Akbudak, yemeğin ardından arkadaşlarını evlerine bırakmak için yönetimindeki 45 AT 5514 plakalı kamyonetle Alsancak'tan Karşıyaka yönüne hareket etti. Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi karşısına gelen Akbudak, yönetimindeki kamyonetle, Metin Aburşu'nun (40) kullandığı 35 ZL 436 plakalı motosiklete arkadan çarptı.

KASK KURTARDI

Motosikletten asfalt zemine fırlayan sürücü Aburşu başını zemine çarparken, araçta yaklaşık 30 metre yerde sürüklendi. Filiz Akbudak kazayı, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri Metin Aburşu'yu Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kask takan motosiklet sürücüsü Abunşu'nun başına zemine vurmasına rağmen hafif yaralandığı, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Filiz Akbudak'ın yapılan kontrolde, 0.48 promil alkollü olduğu tespit edildi. Yasaya göre ticari araç kullandığı için alkol almaması gereken Akbudak'a, 650 TL para cezası kesildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmirde Motosiklet Kazası - Son Dakika


Advertisement