İznik Gölü sahilindeki ralli pistinde yangın çıktı - Son Dakika
Güncel

İznik Gölü sahilindeki ralli pistinde yangın çıktı

Bursa Orhangazi'de İznik Gölü sahilindeki ralli pistine atılan molozlar henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkardı. Yangın geniş bir alana yayıldı ve etrafı kara bulutların sardığı bir görüntü oluştu. İtfaiye ekipleri müdahale ederken, vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Yangının nedeni henüz bilinmiyor ve moloz atıklarının kim veya ne şekilde yakıldığı belli değil.

26.06.2023 11:35

Ralli pistinde çıkan yangın paniğe neden oldu

BURSA Orhangazi'de İznik Gölü sahilindeki ralli pistine atılan molozlar henüz belirlenemeyen bir nedenle yandı. Geniş bir alana yayılan ve etrafı kara bulutların sardığı yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.

Olay sabah 10.00 sıralarında İznik Gölü Orhangazi Sahilinde bulunan RalliKros pistinin yanındaki boş alanda meydana geldi. Alınan bilgilere göre bir süredir moloz atıklarının döküldüğü alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın geniş bir alana yayıldı

Molozlar, inşaat atıkları ev malzemelerinin yer aldığı atıklardaki yangın bir anda geniş bir alana yayıldı. Kara dumanların yükseldiği bölgeyi gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Ekipler olay yerine gelerek yangına müdahale etti.

Moloz atıklarının kim yada ne şekilde yakıldığı ise belli olmadı. Etrafa zararlı duman yayılmasına neden olan yangına ise vatandaşlar tepki gösterdi.

İznik Gölü sahilindeki ralli pistinde yangın çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İznik Gölü sahilindeki ralli pistinde yangın çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement