İzzet Baysal Vakfı'dan Bolu'ya 3 Yapı - Son Dakika
Güncel

İzzet Baysal Vakfı'dan Bolu'ya 3 Yapı

İzzet Baysal Vakfı\'dan Bolu\'ya 3 Yapı

İzzet Baysal Vakfı'nın Genel Sekreteri Mustafa Yaman, Seben'e yüksekokul, Bolu'ya ise anaokulu ve spor salonu yapmayı amaçladıklarını ifade etti.

26.06.2013 12:54  Güncelleme: 13:38

Tüm servetini kurduğu vakfa bağışlayan sanayici İzzet Baysal, memleketi Bolu'ya sağlık, eğitim ve kültür alanında 106 eser kazandırdı. İzzet Baysal'ın ölümünün ardından, geçen 13 yıl içerisinde, adını taşıyan vakıf kente 26 yeni eser daha kazandırdı. İzzet Baysal Vakfı bugün il genelinde başarılı olan lise öğrencilerini ödüllendirdi. Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi'nde düzenlenen İzzet Baysal Vakfı Lise Birincileri Ödül Töreni'ne Bolu Vali Yardımcısı Ömer Eru, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Vakfı Ahmet Baysal, vakıf mütevelli heyeti üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan İzzet Baysal Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Yaman, "Önümüzdeki günlerde Bolu'nun Seben İlçesi'ne Abant İzzet Baysal Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Seben kampüsü yapılacak. Projesi hazırlandı ve kısa süre içerisinde ihaleye çıkacak. Bunun yanında Çıkınlar Mahallesi'ne bir anaokulu ve Köroğlu Mahallesi'ne bir spor salonu yapacağız. Eserleri önümüzdeki yıl kutlanacak olan İzzet Baysal Şükran Günleri'ne yetiştirerek açılışını yapacağız" dedi.

Öğrencilerle bir araya gelen Ahmet Baysal duygusal anlar yaşarken, onlara, "Önce insan olun" tavsiyesinde bulundu. Konuşmaların ardından 56 öğrenciye İzzet Baysal Vakfı'na ait gümüş madalyon, başarı belgesi, duvar saati hediye edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzzet Baysal Vakfı'dan Bolu'ya 3 Yapı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement