Jandarma Genel Komutanı Yörük, Memleketi Samsun'da - Son Dakika
Güncel

Jandarma Genel Komutanı Yörük, Memleketi Samsun'da

Jandarma Genel Komutanı Yörük, Memleketi Samsun\'da

Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı birliklerin denetimi için memleketi Samsun’a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

06.06.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı birliklerin denetimi için memleketi Samsun'a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Vali Aksoy, Orgeneral Yörük'ü valilik önünde karşıladı. İlk olarak Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük daha sonra valilik makamına geçti. Basına kapalı şekilde gerçekleşen ziyaret sonunda Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük tarafından Vali Aksoy'a Jandarma Genel Komutanlığı şildi hediye edildi.

Samsun Valisi Aksoy da günün anısına, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük'e Atatürk Anıtı Tablosu ve Samsun Kız Olgunlaşma Enstitüsü öğrencileri tarafından yapılan ve üzerinde lale motifi bulunan el emeği bir pano hediye etti.

Ziyarette ayrıca Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hacı Demirezen hazır bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarma Genel Komutanı Yörük, Memleketi Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement