Netanyahu, Öldürülen Filistinli Gencin Ailesine Başsağlığı Diledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Netanyahu, Öldürülen Filistinli Gencin Ailesine Başsağlığı Diledi

Netanyahu, Öldürülen Filistinli Gencin Ailesine Başsağlığı Diledi
07.07.2014 01:17  Güncelleme: 08:20

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kaçırıldıktan sonra yakılarak öldürülen Filistinli genç Muhammed Hüseyin Ebu Hudayr'ın ailesine başsağlığı diledi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kaçırıldıktan sonra yakılarak öldürülen Filistinli genç Muhammed Hüseyin Ebu Hudayr'ın ailesine başsağlığı diledi.

Netanyahu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Hudayr'ın ailesine başsağlığı diliyorum ve bu suçu işleyenlerin kanunun öngördüğü en ağır ceza ile cezalandırılacağı sözünü veriyorum" ifadesini kullandı.

"Teröristler arasında fark gözetmiyoruz ve hepsine gereken cevabı vereceğiz. Bizim toplumumuzda katillere yer yok. Bizim, katilleri kahraman olarak gören komşumuzdan tek farkımız bu" ifadesini kullanan Netanyahu, Filistin yönetiminden, kaybolduktan sonra cesetleri bulunan 3 Yahudi yerleşimcinin katillerinin bulunmasını istedi.

- 61 kişi gözaltına alındı-

Bu arada Hudayr'ın öldürülmesinin ardından Şufat beldesinde başlayan çatışmalar  yeniden alevlendi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, çöp konteynerleriyle yolu kapatarak taş atan Filistinlilere İsrail polisi göz yaşartıcı bombayla karşılık verdi. Olaylar sırasında 61 Filistinli gözaltına alındı. - Kudüs

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Netanyahu, Öldürülen Filistinli Gencin Ailesine Başsağlığı Diledi - Son Dakika


Advertisement