Kadınlar, Sorun ve Sıkıntılarını Masaya Yatırdı - Son Dakika
Güncel

Kadınlar, Sorun ve Sıkıntılarını Masaya Yatırdı

Kadınlar, Sorun ve Sıkıntılarını Masaya Yatırdı

Batman’ın Sason ilçesinde bir araya gelen kadınlar, kadının toplumdaki değeri, karşılaştıkları sorunlar ve sıkıntılarını konuştu.

30.12.2017 13:05

Batman'ın Sason ilçesinde bir araya gelen kadınlar, kadının toplumdaki değeri, karşılaştıkları sorunlar ve sıkıntılarını konuştu.

Sason Yeni Mahalle'de bir araya gelen kadınlar, kadının tolumdaki yerini, ahlaki değerleri, kadın olmamanın getirdiği sıkıntılar ve sorunları masaya yatırıp çözüm önerilerini konuştu. Kadınlar sorunlarının çözümü için ayda 2 defa bir araya gelme kararı aldı. Kadınların sürekli evde oturup vaktini boşa geçirmek zorunda olmadığını belirten AK Parti Sason Kadın Kolları Başkanı Zeynep Bozkurt, "Kadınlarımız ile birlikte aldığımız kararlar doğrultusunda, ayda iki defa Yeni Mahalle'de toplanacağız. Bu toplantıya kadınlarımızın toplumdaki yeri ve değeri, kadın olmanın getirdiği sıkıntı ve sorunları, kadın ahlakı ve kadınlarımızın sıkıntı ile sorunlarını masaya yatırarak tartışma fırsatı bulacağız. Aynı zamanda bu toplantıda kadınlarımızın tanışıp kaynaşması sağlanıyor. Sürekli evde oturun kadınlarımız, dışarıda ne olup bittiğinden habersiz bir şekilde sadece yemek yapmak ve çocuk bakmakla vaktini geçirmemeli. Kadınlarımızın da, bu toplumun bir ferdi olduğunun bilinci ile bundan sonra daha sık bir araya gelerek gündemdeki diğer konuları da konuşma fırsatı bulacağız. Sason'da kadınların da artık söz sahibi olduğunu herkesin bilmesini ve görmesini sağlayacağız. Artık bizim de bir meclisimiz var ve çok güçlüyüz" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadınlar, Sorun ve Sıkıntılarını Masaya Yatırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement