Kağıthane'de Öldürülen Kişilerin Cenazeleri Adli Tıptan Alındı - Son Dakika
Güncel

Kağıthane'de Öldürülen Kişilerin Cenazeleri Adli Tıptan Alındı

Kağıthane\'de Öldürülen Kişilerin Cenazeleri Adli Tıptan Alındı

Kağıthane'de dün gece öldürülen Agah Demir, Yasemin Demir ve Kübra Kalaycı'nın cenazeleri Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

14.08.2013 17:17  Güncelleme: 13:10

Cenazeler çıktığı sırada Yasemin Demir'in annesi de 'Yavrum' diyerek gözyaşı döktü. Yasemin Demir ve kızı Kübra Kalaycı yarın Sarıyer Ferahevler Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Agah Demir ise toprağa verilmek üzere memleketi Gümüşhane'ye götürüldü. Dün gece işlenen cinayette Erkan İhsan E.'in, dini nikahlı eşi Kübra Kalaycı, Kalaycı'nın üvey babası Agah Demir ve annesi Yasemin Demir'i tabancayla vurduktan sonra kendi yaşamına son verdiği belirlenmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kağıthane'de Öldürülen Kişilerin Cenazeleri Adli Tıptan Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement