Kahramanmaraş'ta Orman ve Tarla Yangını - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Kahramanmaraş'ta Orman ve Tarla Yangını

Kahramanmaraş\'ta Orman ve Tarla Yangını
24.06.2011 19:10

Türkoğlu'da çıkan yangında 6 hektar ormanlık alan zarar görürken 60 dekar buğday tarlası ile içindeki TIR kül oldu.

Türkoğlu İlçesi'ne bağlı Hopurlu Köyü yakınlarında yeni ağaçlandırılan alanda bugün sabah kimliği belirlenemeyen bir kişinin çalılıkları tutuşturmasıyla yangın çıktı. Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahale ettiği yangın 2 saatte kontrol altına alındı. Yangında 6 hektar ormanlık alan zarar gördü.

Pazarcık İlçesi'ne bağlı Narlı Beldesi Sarıerik Köyü'nde ise buğday hasadı yapılan tarlada bulunan Hasan Eldeğirmen'e ait 46 P 8466 plakalı TIR'da bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede alevler tarlaya da sıçrayınca yangın büyüdü. Narlı Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında 60 dekarlık buğday tarlası ile TIR kül oldu. Madde hasarın 200 bin lira olduğu belirlenen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

- Kahramanmaraş/ Pazarcik

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta Orman ve Tarla Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement