Kapı ve Çelik Plakalı Duvarların Kırıldığı Operasyon Polis Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Kapı ve Çelik Plakalı Duvarların Kırıldığı Operasyon Polis Kamerasında

Kapı ve Çelik Plakalı Duvarların Kırıldığı Operasyon Polis Kamerasında

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin tarafından geçtiğimiz gün gerçekleştiği operasyonlarda gözaltına alınan 21 kişi adliyeye sevkedildi.

05.06.2015 18:00

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin tarafından geçtiğimiz gün gerçekleştiği operasyonlarda gözaltına alınan 21 kişi adliyeye sevkedildi. Sevkedilen 21 kişi arasında 2 çocuk ve 3 kadın var.

"TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ORGANİZE ETMİŞ OLDUĞU EYLEMLER"

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, çarşamba günü sabah saatlerinde yapılan şafak operasyonuyla ilgili yazılı basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, "Bağcılar ve Küçükçekmece başta olmak üzere Ataşehir, Başakşehir, Bahçelievler, Bakırköy, Esenyurt ve Sultangazi ilçelerinde terör örgütünün organize etmiş olduğu korsan gösteri, güvenlik güçlerine saldırı, vatandaşların yaralanması, pankart asma, tehdit, darp eylemlerine katıldıkları ve gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir" denildi. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Delil olarak soruşturma dosyasına konulan Polis kamerası görüntülerinde, dosyanın şüphelilerinin de aralarında olduğu belirtilen maskeli kişilerin katıldığı bir korsan gösteri var. Daha sonra kimlikleri belirlenen kişilere yönelik yapılan operasyonda polik kamerası tarafından kaydediliyor. Görüntülerde sol bir örgüt yanlısı yayın yaptığı belirtilen derginin bulunduğu dairenin demir kapısının polisler tarafından kesildiği görülüyor. Daireye giren polis, salonun çelik plakalarla takviye edilmiş duvarı söktüğünde, gizlendiği anlaşılan bir odaya ulaşıyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kapı ve Çelik Plakalı Duvarların Kırıldığı Operasyon Polis Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement