Karabalık, "Biz Yolumuza Devam Ediyoruz" - Son Dakika
Güncel

Karabalık, "Biz Yolumuza Devam Ediyoruz"

Karabalık, "Biz Yolumuza Devam Ediyoruz"

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Hasanpaşa Mahallesi'nde Çakır Kıraathanesinde vatandaşlar çay içip sohbet etti.

07.12.2013 14:11  Güncelleme: 14:56

Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile birlikte mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Karabalık, "Ak Parti Belediyecilik anlayışı ile Kartepe emin, büyük ve hızlı adımlarla yoluna devam ediyor" dedi.

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında ilçenin farklı köşelerinde halkla bir araya gelen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Hasanpaşa mahallesine de konuk oldu. Ak Parti İl yöneticisi Ahmet Berberoğlu, Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, belediye meclis üyesi aday adayları, Hasanpaşa Mahalle Muhtarı Nuri Kılıç, Kirazoğlu Mahallle Muhtarı Raif Göktaş, mahallenin kanaat önderlerinden oluşan kalabalık topluluk soğuk kış günü bir araya geldi.

Kartepe'ye hizmetlerin sağanak sağanak geldiğine dikkat çeken Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, "Kartepe'nin her köşesinde hizmetler eşitlendi. Sizden aldığımız güven ve teveccühle bugünden sonrada hizmetlerimize devam edeceğiz. Eksiklerimizi biliyoruz, bunları da gidereceğiz. Kartepe'de de belediye başkanı adayımız belirlenince sizlerin karşısına yeni projelerle tekrar çıkacağız" dedi.

Kartepelilerle her daim birlikte olmaya özen gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Kartepelilik kültürü bizi üst kimlik olarak biraraya getirdi. Artan nüfusumuz, sahip olduğumuz değerler ve belediyecilikten gelen dünya lideri başbakanımız sayesinde değişen Ak parti belediyecilik anlayışı ile Kartepe'de yaşamaktan herkes gurur duymakta. Kartepe'de görülen hizmetlerle bugün geldiğimiz noktada Kartepe emin, büyük ve hızlı adımlarla yoluna devam ediyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, 'Biz Yolumuza Devam Ediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement