Karabük'te trafik kazası: 2 ölü, 1 ağır yaralı - Son Dakika
Güncel

Karabük'te trafik kazası: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Karabük\'te trafik kazası: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Karabük'te, iki otomobilin çarpışması sonucu savrulan aracın çarptığı yol kenarında yürüyen 3 kardeşten 2'si öldü, biri yaralandı.

17.10.2013 18:23

Karabük'te, iki otomobilin çarpışması sonucu savrulan aracın çarptığı yol kenarında yürüyen 3 kardeşten 2'si öldü, biri yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Erkan Nodulcu'nun (30) kullandığı 14 EU 192 plakalı otomobil, Yenice ilçesine bağlı Yortan beldesinde, karşı yönden gelen Murat Kazancı (29) idaresindeki 34 VL 3531 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazanın ardından savrulan Nodulcu'nun kullandığı otomobil, yol kenarında yürüyen kardeşler Ramazan (29), Şevket (30) ve Mustafa Taşçı'ya (33) çarptı.

Araçla istinat duvarı arasında sıkışan kardeşlerden Ramazan ve Şevket Taşçı kaza yerinde ölürken, Mustafa Taşçı yaralandı. Karabük Araştırma ve Eğitim Hastanesine kaldırılan Mustafa Taşçı'nın, hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Bu arada, aile üyelerinin Kurban Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek için İstanbul ve Bolu'dan geldikleri, kardeşlerden Yusuf Taşçı'nın ise yolun diğer tarafından yürüdüğü için kazadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karabük'te trafik kazası: 2 ölü, 1 ağır yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement