Madende Mahsur Kalan 18 İşçinin İsimleri Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Madende Mahsur Kalan 18 İşçinin İsimleri Belli Oldu

Madende Mahsur Kalan 18 İşçinin İsimleri Belli Oldu

Karaman'da su basan maden ocağında dünden beri mahsur kalan 18 işçinin kimlikleri açıklandı.

29.10.2014 07:33  Güncelleme: 10:16

Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Pamuklu köyü yakınlarındaki maden ocağında yaşanan su baskınında, ocakta mahsur kalan 18 madenciyi kurtarma çalışmalarına günün aydınlanmasıyla birlikte devam ediliyor. Maden faciasıyla ilgili son gelişmeleri değerlendiren Bakan Taner Yıldız, "Suyun yükselme seviyesi durdu. İçeride 10-11 bin ton su var." dedi.

Madende dünden beri mahsur kalan işçilerin isimleri de belli oldu.

Mahsur kalan 18 işçinin isimleri şöyle:

"Osman Çoksöyler,
Hüsnü Çolak,
Ali Haznedar,
Kerim Haznedar,
Mehmet Tokat,
Hüseyin Çolak,
İsa Gözbaşı,
Bahri Üzer,
Kamil Yaman,
Tezcan Gökçe,
Uğur İlhan,
Hüseyin Gültekin,
İsmail Gürses,
Mehmet Baha,
Mehmet Özcan,
Hasan Tuncer,
Recep Çiloğlu ,
Ömer Cansu"

YAKINLARININ ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR

Ocakta mahsur kalan madencilerin yakınlarının da endişeli bekleyişi sürüyor. Kazanın ardından bölgeye gelen madenci yakınları çalışmaları yakından takip ediyor.

BAKAN ÇELİK VE BAKAN ELVAN OLAY YERİNDE

Sabah saatlerinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan maden sahasına gelerek kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı. İki bakan ve beraberindeki heyet, madende incelemelerde bulundu.






Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Madende Mahsur Kalan 18 İşçinin İsimleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vatanamillete: Mecliste yaşam odalarını zorunlu kılan tasarı AKP’li vekillerin oylarıyla reddedilmişti. Soruyorum size ve size oy verenlere. Gece yatağınızda rahat uyudunuz mu? Çık meydana yüzün kızarmadan acımız büyük de şimdi. 15 21 Yanıtla
  • hasan hüseyin altınışık: arkadaşlar yorum yaparken o bölgedeki insanları tanımadan hayat şartlarını bilmeden konuşmayın benim dayım2003 yılında o madenin yanında bulunan maden ocağında 11 kişi ile haytını kaybetti bu maden ocağının kaderinde bu var benim 4 tane dayım bu maden ocaklarından emekli oldu sağ salim hayatlarını sürdürüyor oradaki yaşam şartları madende çalışmayı mecbur kıldığını unutmayın tabi afetler ve kazalar bizlerin kaderi mesala traf, ik kazalarında senede 2000 kişi ölüyor bunun sebebi devlet mi insan mı insanın içersinde bulunduğu her yerde bu ve bunun gibi efetler olacaktır ha o madende kimse sağ çıkacaklarını beklemesin iki giriş bölümünün tamamı su ile dolmuş zaten allahdan ümit kesilmez rabbim sabırlar versi 4 0 Yanıtla

Advertisement