Karaoke Günlerine 'Rocktober' ile Devam - Son Dakika
Güncel

Karaoke Günlerine 'Rocktober' ile Devam

Karaoke Günlerine \'Rocktober\' ile Devam

Icebarıst Club&Lounge karaoke günlerine 'ROCKTOBER' ile devam ediyor.

02.10.2012 09:20

İstanbul'un gözde mekanlarından Icebarist Club&Lounge, sizi Ekim ayında da konsept karaoke günlerine davet ediyor.

Şehrin sıradanlaşan ve boğucu atmosferinden çıkmak isteyenler için kaliteli müzik ve eğlence alternatifi sunan Icebarist&Club Lounge, kendine has tarzıyla yarattığı karaoke konseptini her Salı karaoke severlerle buluşturmaya devam ediyor.

Icebarist&Club Lounge'da Rocktober karaoke günleri Elvis'ten James Brown'a Led Zeppelin'den Rolling Stones'a Rock'n Roll'un efsanevi isimleriyle başlıyor. Rock müzik tarihine damga vurmuş şarkılar 2 Ekim gecesi Icebarist&Club Lounge'da sizleri bekliyor.

Queen, Kiss, Mötley Curu ve David Bowie ile 70'lerin Glam Rock dalgası, Icebarist Club&Lounge'da yeni karaoke konseptiyle buluşuyor. Icebarist&Club Lounge, Glam Rock'ın en eğlenceli şarkılarıyla bir akşam geçirmek için 9 Ekim gecesi sizi İstanbul'un en 'cool' mekanına davet ediyor.

Icebarist Club&Lounge'un Rocktober konsepti, 16 Ekim'de Grunge, 23 Ekim'de Punk Rock ve 30 Ekim'de Heavy&Trash Metal geceleri ile tüm Ekim ayı boyunca devam edecek.

Non-stop bir eğlence anlayışı

Maslak'da bulunan Windowist Tower binasının altında yer Icebarist&Club Lounge, dünyaca ünlü heykeltıraş ve tasarımcılar tarafından tasarlandı. Hafta içi her gün 15.00'den 01.00'e kadar açık olan mekânda, Cuma ve Cumartesi geceleri ise eğlence 04.00'a kadar devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karaoke Günlerine 'Rocktober' ile Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement