Karda Evden Çıkamayan 2 Kadın Hastayı Diyalize Afad Götürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karda Evden Çıkamayan 2 Kadın Hastayı Diyalize Afad Götürdü

Karda Evden Çıkamayan 2 Kadın Hastayı Diyalize Afad Götürdü
28.01.2017 14:26

MUŞ'ta 3 gündür aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle kent merkezindeki evlerinden çıkamayan diyaliz hastası iki kadın, AFAD ve 112 ekiplerinin yardımı ile hastaneye ulaştırıldı.

MUŞ'ta 3 gündür aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle kent merkezindeki evlerinden çıkamayan diyaliz hastası iki kadın, AFAD ve 112 ekiplerinin yardımı ile hastaneye ulaştırıldı.

Her iki günde bir diyalize bağlanan Yeşilyurt Mahallesi'nden 67 yaşındaki Asiye Şensoy ile Kale Mahallesinden 69 yaşındaki Gülperi Aslan, karın yolları kapatması yüzünden çaresiz kaldı. Kent merkezine 1 kilometre uzaklıktakı iki mahallede oturan kadın hastalar, yardım istedi. Kadınlar AFAD ekipleri tarafından evlerinden alınarak diyaliz merkezine ulaştırıldı. Diyalize bağlanmalarının ardından kadın hastalar yine AFAD ve 112 görevlileri tarafından evlerine götürüldü.

- Muş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karda Evden Çıkamayan 2 Kadın Hastayı Diyalize Afad Götürdü - Son Dakika


Advertisement