Karesi'de Okullar Hayat Buluyor - Son Dakika
Güncel

Karesi'de Okullar Hayat Buluyor

Karesi\'de Okullar Hayat Buluyor

Karesi Belediyesi 'Okullar hayat olsun' projesi kapsamında ilçede 12 okulun çeşitli ihtiyaçlarını karşıladı.

09.01.2015 13:44  Güncelleme: 13:45

Bahçesine kilit parke döşemesi yapılan Fatih Ortaokulu Müdürü Süleyman Koç, Başkan Yücel Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, göreve geldiği günden bu yana 'Okullar hayat olsun' projesi kapsamında ilçedeki çok sayıda okulu ziyaret etti. Gittiği okullarda peyzaj ve malzeme yardımı gibi bir çok konuda söz veren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sözlerini bir bir yerine getiriyor.

Fatih Ortaokulu Müdürü Süleyman Koç, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı yaklaşık bir ay önce makamında ziyaret ederek, 1.5 dönümden oluşan okulun bahçesine kilit parke taşı döşenmesi için talepte bulundu. Bu talebe duyarsız kalmayan Başkan Yücel Yılmaz, Fen İşleri Müdürlüğü'ne kilit parkenin döşenmesi için talimat verdi. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Toprak ve eski asfalt olan okul bahçelerinde yağışlı havalarda oluşan çamur nedeniyle öğrencilerin kullanabileceği alanların daralması ve görüntü kirliliğine sebep olmasına duyarsız kalamazdık. Yapılan çalışmalar kapsamında okul bahçelerinde bulunan toprak önce tesviye edilip bordürler yapılıyor. Ardından parkeler döşenip, kumlanıyor ve süpürülerek temiz bir görünüme kavuşturuluyor.İmkanlarımız dahilinde yardımımıza ihtiyaç duyan okullarımıza katkıda bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

Karesi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından kırsal mahallelerdeki okullarla beraber 12 okula peyzaj çalışması yapıldı. Belediye tarafından 12 okulun bu zaman kadar; oyun grubu, kurumuş ağaç kesimi, tel örgü, cephe boyama, kilit parke, kaldırım, büst, bilgisayar, yazı tahtası, öğretmen masa, sandalye gibi ihtiyaçları karşılandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karesi'de Okullar Hayat Buluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement