Kastamonu'da 145 okul çevresinde 835 kişi denetlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kastamonu'da 145 okul çevresinde 835 kişi denetlendi

Kastamonu\'da 145 okul çevresinde 835 kişi denetlendi

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelindeki 145 okul çevresinde denetim gerçekleştirildi. Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesindeki çalışmada 835 şahıs, 191 iş yeri ile 67 park ve bahçe kontrol edildi.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince okul çevrelerinde denetim gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çocukların ve gençlerin korunmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirildiği belirtildi.

Çalışmaların Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütüldüğü aktarılan açıklamada, il genelindeki 145 okul çevresinde 835 şahıs, 191 iş yeri ile 67 park ve bahçenin kontrol edildiği ifade edildi.

Açıklamada, ekiplerin denetimlerini yoğun şekilde sürdüreceği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da 145 okul çevresinde 835 kişi denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement