Kastamonu'da FETÖ üyesi eski kamu görevlisi yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kastamonu'da FETÖ üyesi eski kamu görevlisi yakalandı

Kastamonu\'da FETÖ üyesi eski kamu görevlisi yakalandı
12.01.2024 15:45

Kastamonu'da, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski kamu görevlisi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY üyelerinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Aranan E.V., FETÖ/PDY üyeliği ve ByLock kullanmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranıyordu. Yakalanan hükümlü, cezaevine gönderildi.

Kastamonu'da, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski kamu görevlisi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube müdürlükleri ekiplerince, FETÖ/PDY üyelerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda, hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak ve örgütün gizli haberleşme programı "ByLock"u kullanmak suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu için aranan E.V. yakalandı.

Hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine konuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da FETÖ üyesi eski kamu görevlisi yakalandı - Son Dakika


Advertisement