Kazada Ölen Arkadaşı İçin Hastaneye Giderken, Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Arkadaşı İçin Hastaneye Giderken, Kazada Öldü

Kazada Ölen Arkadaşı İçin Hastaneye Giderken, Kazada Öldü

Kastamonu'da grip olan garson 31 yaşındaki Erol Küçük, otomobiliyle hastaneye giderken bir başka otomobille çarpışarak yanındaki arkadaşı 45 yaşındaki Nevzat Reçberoğlu ile birlikte öldü.

12.02.2015 14:16

Kastamonu'da grip olan garson 31 yaşındaki Erol Küçük, otomobiliyle hastaneye giderken bir başka otomobille çarpışarak yanındaki arkadaşı 45 yaşındaki Nevzat Reçberoğlu ile birlikte öldü. 5 saat sonra arkadaşı Erol Küçük'ün ölüm haberini alan 25 yaşındaki Bayram Kaya, otomobiliyle hastaneye giderken ağaca çarparak yaşamını yitirdi.

İlk kaza, dün saat 23.00 sıralarında Candaroğulları Mahallesi'ndeki Hastane Kavşağı'nda meydana geldi. Pastanede garsonluk yapan Erol Küçük, iddiaya göre grip ve soğuk algınlığı şikayeti nedeniyle, restoranda garson olan arkadaşı Nevzat Reçberoğlu'nu da yanına alarak otomobiliyle hasteneye gitmek üzere yola çıktı. Kavşaktan, Şerife Bacı Devlet Hastanesi'ne dönüş yapmak isteyen Erol Küçük yönetimindeki 37 LE 403 plakalı otomobile, şehir merkezine giden 31 yaşındaki Cemal Demir yönetimindeki 37 BB 279 plakalı otomobil çarptı.

ARAÇTA SIKIŞARAK ÖLDÜLER

Çarpmanın etkisiyle takla atıp ters dönen otomlobilde, Erol Küçük ve arkadaşı Nevzat Reçberoğlu, sıkışarak öldü. Küçük ve Reçberoğlu'nun cesetleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu çıkarılarak Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Diğer otomobilin sürücüsü Cemal Demir ile yanında bulunan 21 yaşındaki Gökhan Gökçeviran ve 32 yaşındaki Ömer Gülükoğlu yaralandı. Hastanede tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

ARKADAŞIYLA AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Erol Küçük'ün pastaneden iş arkadaşı Bayram kaya, kazadan yaklaşık 5 saat sonra  arkadaşının ölüm haberini alınca, sabaha karşı otomobiliyle hastaneye gitmek üzere yola çıktı. Pastanenin imalathane bölümünde çalışan Bayram Kaya yönetimindeki 37 BB 447 plakalı otomobil, Belediye Köprüsü Mevkii'nde buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Kaya ve yanında bulunan 44 yaşındaki Hasan Güzel yaralandı. Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Bayram Kaya, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Arkadaşı İçin Hastaneye Giderken, Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement