Kazada Ölenler Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölenler Toprağa Verildi

Kazada Ölenler Toprağa Verildi

Denizli´nin Kale İlçesi, Gazeller Mevkisi´ndeki Kazada Yaşamını Yitiren İnat Ailesi, Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi.

20.10.2010 19:48

Denizli´nin Kale İlçesi, Gazeller Mevkisi´ndeki kazada yaşamını yitiren banka memur Necdet İnat, emekli hemşire eşi Sevilay İnat ve kızları Çağla Özge İnat, gözyaşları içinde Muğla´nın Milas İlçesi´nde toprağa verildi.

Bodrum Halk Bankası´nda memur olarak çalışan Necdet İnat ve eşi Sevilay İnat, ek kontenjandan İskenderun´daki Mustafa Kemal Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu´nu kazanan kızları Çağla Özge İnat´ın kaydını yaptırmak için dün (Salı) öğle saatlerinde yola çıktı. İnat Ailesi, İskenderun´a gitmeden önce Isparta´ya uğrayıp Süleyman Demirel Üniversitesi Makine Bölümü´nde okuyan kızları Ezgi İnat´ı ziyaret etmeye karar verdi. Denizli´nin Kale İlçesi Gazeller Mevkisi´ne geldiklerinde Necdet İnat´ın kullandığı otomobil, karşı yönden gelen Ahmet Sarıkaya (45) idaresindeki 20 FA 119 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı. Kazada otomobilde sıkışan sürücü Necdet İnat, eşi Sevilay ve kızları Çağla Özge İnat feci şekilde can verdi. Otobüsteki yolculardan 3'ü ise hafif şekilde yaralandı.

İnat Ailesi´nin kazada ölen üç ferdinin cenazeleri bugün ikindi vakti alınarak Milas Ulu Cami´ye getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine, CHP´li Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP´li Ören Belde Belediye Başkanı Kazım Turan, MHP´li Beçin Belde Belediye Başkanı Mehmet Balcı, CHP, AKP ve MHP Milas İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, Halk Bankası Milas ve Bodrum Şubesi çalışanları, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi çalışanları, yakınlmarı ve ölen Çağla Özge İnat´ın geçen yıl mezun olduğu Menteşe Anadolu Lisesi´nden arkadaşları ve öğretmelerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Baba, anne ve kardeşlerini kaybetmenin şokunu üzerlerinde atamadıkları görülen Ezgi (21) ve Gül İnat (24) sinir krizi geçirmesi üzerine cenaze törenine getirilmedi. 112 Acil Servis ekipleri tarafından iki kardeşe sakinleştirici iğne yapıldı.

İmam Süleyman Çetin, 25 yıllık meslek hayatı boyunca ilk kez aynı aileden üç kişinin cenaze namazını kıldırdığını belirterek, ''Evladını kazandığı üniversiteye kayıt ettirmek için yola çıkan bir aile hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. Kolay bir iş değil. Trafikte bulunan herkesin çok dikkatli olması gerekiyor. Unutmayın ki karşınızdaki sizin kadar dikkatli olmaya bilir. Sarhoş olabilir, uykusuz olabilir. Kendimizi garanti altına almak zorundayız. Allah, hepimizi kaza ve belalardan korusun. Böyle acılar kimseye göstermesin' dedi. Kılınan namazın ardından İnat ailesini üç ferdi için cenazeye katılanlmardan helallik istendi.

ANNE VE BABASININ ORTASINA DEFNEDİLDİ

Daha sonra cenazeler, bir süre omuzlarda taşındıktan sonra kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde Milas Şehir Mezarlığı´na götürüldü. Hayatının baharında yaşamını kaybeden Çağla Özge´nin cenazesi, anne ve babasının ortasındaki mezarda toprağa verildi. Genç kızın tabutu üzerindeki duvak ise mezarının başındaki isminin yazdığı tahtaya sarıldı.

Oktay ÇAYIRLI/ MİLAS, (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölenler Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement