Ketencililerin Yol Sorununu Karabalık Çözdü - Son Dakika
Güncel

Ketencililerin Yol Sorununu Karabalık Çözdü

Ketencililerin Yol Sorununu Karabalık Çözdü

Kartepe İlçesi'ne bağlı Ketenciler Köyü'nde iki mahalle arasındaki ulaşım sorunu kısa sürede çözüme kavuşturuldu.

09.03.2013 08:51

Kartepe İlçesi'ne bağlı Ketenciler Köyü'nde iki mahalle arasındaki ulaşım sorunu Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın haberdar olması ardından kısa sürede çözüme kavuşturuldu. 200 metrelik bir yol açarak mahalleler arasındaki ulaşımı kısaltan ve toplu taşıma güzergahına da soluk getiren çalışma için köy halkı adına Muhtar İrfan Temel ve köy sakini Yaşar Kılıç başkana teşekkür ettiler.

Ketenciler Köyü'nde 28 haneyi ilgilendiren yol sorunu yıllardır kangren haline dönüşmüş bir sıkıntı olarak köy halkını yıldırmıştı. Orta Mahalle ve Cami Mahallesi olarak adlandırılan bölgeler arasında 1800 metrelik güzergahı katetmek zorunda kalan vatandaşlar bu sorunun çözümünü bulamamışlardı.

Geçtiğimiz ay Ketenciler Köyü'nde hasta ziyaretinde bulunan Başkan Karabalık'a yaşadıkları yol sorununu anlatan Yaşar Kılıç, konu hakkında çözüm bulunmasını istedi. Konu hakkında yerinde inceleme yapan ve Ketenciler Köy Muhtarı İrfan Temel'den de bilgi alan Başkan Karabalık, ekiplerine talimat vererek bölgede çalışma başlattı.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler dere yatağına dolgu yaparak 5 tane binlik büz döşedikleri yolda genişletme yaptı. Vadiye mekanik malzeme seren ekipler 3 günlük bir çalışma ardından yolu düzleştirerek 200 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde yeni bir yol açtı. İki mahalle arasındaki yeni yol ulaşım mesafesini kısaltırken toplu taşıma güzergahına da soluk getirmiş oldu.

Çalışmada gelinen son noktayı yerinde görmek için Ketenciler Köyü'ne giden Başkan Karabalık, ekiplere gösterdikleri performans için teşekkür etti. Başkanı gören muhtar İrfan Temel ve talepte bulunan Yaşar Kılıç, sorunlarına kısa sürede çözüm bularak yollarını açtıkları için Başkan Karabalık ve ekibine şükranlarını ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ketencililerin Yol Sorununu Karabalık Çözdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement