Kılıçdaroğlu Suriye'de Akan Kanın Sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kılıçdaroğlu Suriye'de Akan Kanın Sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan

Kılıçdaroğlu Suriye\'de Akan Kanın Sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan
27.03.2014 16:56

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye'ye sınır olan Hatay il merkezi Antakya'da mitingde yaptığı konuşmada, Suriye'de akan kanın sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır dedi.

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye'ye sınır olan Hatay il merkezi Antakya'da mitingde yaptığı konuşmada, Suriye'de akan kanın sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır dedi.

Hükümetin Suriye ile ilgili politikasını eleştiren ve Başbakan Erdoğan'a ağır sözlerle yüklenen Kılıçdaroğlu bu konuda sürekli uyarılarda bulunduklarını belirtti. CHP lideri Kılıçdaroğlu şunları söyledi

Suriye'de kardeş kardeşi öldürüyor. Her zaman 'yapmayın, kardeşin kardeşi öldürdüğü yere silah göndermeyin, cihatçı grupları Hatay'da eğitmeyin' dedim. 'Başınıza bela olur' dedim. Türkiye'de 1 milyon Suriyeli var. Bir kısmı kamplarda, diğer kısmı evlerde kalıyor, bir de sokaklarda dilenen Suriyeliler var. Suriye'de akan kanın sorumlusu kim Suriyeli çocukların Türkiye'nin sokaklarında dilenmesine neden olan kim 50 sefer uyardım. 'Silah gönderme, militanları eğitme' dedim. Suriye'de akan kanın sorumlusu Erdoğan'dır. Ben bunu her yerde söylüyorum. Neden siz silah, para gönderiyorsunuz Acaba Suriye'ye girişin yollarını bulabilir miyiz diye provokasyonları kendileri hazırlıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Suriye'de Akan Kanın Sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan - Son Dakika


Advertisement