Kırıkhan'da denetimde bozuk olduğu belirlenen 15 kilogram tavuk imha edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kırıkhan'da denetimde bozuk olduğu belirlenen 15 kilogram tavuk imha edildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Kırıkhan Belediyesi zabıta ekiplerinin denetiminde bir restoranda pişmiş ve çiğ haldeki yaklaşık 15 kilogram tavuğun bozulduğu belirlenerek gıda mühendislerinin gözetiminde imha edildi. Hijyen koşullarına uymadığı tespit edilen restoran hakkında işlem başlatıldı.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde yapılan denetimde bir restoranda bulunan 15 kilogram bozulmuş tavuk imha edildi.

15 KİLOGRAM BOZUK TAVUK ELE GEÇİRİLDİ

Kırıkhan Belediyesinin açıklamasına göre, zabıta ekiplerince kentte denetim yapıldı. Bir restoranda ekiplerin yaptığı denetim sırasında pişmiş ve çiğ haldeki yaklaşık 15 kilogram tavuğun bozulduğu belirlendi.

İMHA EDİLDİ

Tavuklar, gıda mühendislerinin gözetiminde imha edildi. Öte yandan hijyen koşullarına da uymadığı tespit edilen restoran hakkında işlem başlatıldı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.