Kırşehir'de 148 proje uygulanmak üzere programlarda yer alıyor - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de 148 proje uygulanmak üzere programlarda yer alıyor

Kırşehir\'de 148 proje uygulanmak üzere programlarda yer alıyor

Kırşehir İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 2023 haziran ayı sonu itibariyle yatırımcı kuruluşlarca 148 projenin uygulanmak üzere programlarda yer aldığı belirtildi. Kentteki projelerin toplam tutarı 11 milyar 816 milyon 761 bin lira olarak açıklandı. Toplantıda yatırımcı kuruluşlar, yatırım ve yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

24.07.2023 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara başkanlığında, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Gönüldağı Salonu'nda düzenlendi.

Buhara, toplantıda yaptığı konuşmada, 2023 haziran ayı sonu itibariyle yatırımcı kuruluşlarca 148 projenin uygulanmak üzere programlarda yer aldığını söyledi.

Kentteki projelerin toplam tutarının 11 milyar 816 milyon 761 bin lira olduğunu ifade eden Buhara, şunları kaydetti:

"Programda yer alan 148 projeden 14'ü tamamlanmış, 93 proje de devam etmektedir. Yatırımcı kurum ve kuruluşların projelerinde kurumlar arası koordinasyon ve iş birliği yapılacak konuları değerlendiriyoruz. Yatırımları ve süreçlerini takip ediyoruz. Proje ve programların ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Kaymakamlar, belediye başkanları ve kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda yatırımcı kuruluşlar yatırım ve yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de 148 proje uygulanmak üzere programlarda yer alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement