Ayrıldığı Eşinin Köyünde Yangın Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Ayrıldığı Eşinin Köyünde Yangın Çıkardı

Ayrıldığı Eşinin Köyünde Yangın Çıkardı

Taşköprü'ye bağlı bir köyde çıkan yangında 8 ev, 6 ahır ile 5 samanlık yanarak kül oldu.

16.08.2013 22:27  Güncelleme: 11:34

Yangın, akşam saatlerinde başladı.

İddiaya göre, bir kişi, bir süre önce boşandığı eski eşinin babasının evine tüfekle ateş etti. Şahıs, tüfekle ateş ettikten sonra, bir evden yangın başladı. Alevler, rüzgarın etkisiyle hızla büyüyerek köydeki diğer evlere sıçradı. Büyüyen alevler, sekiz kişiye ait evler ile aynı kişilere ait ahır ve samanlıklara da sirayet etti.

Yangına Taşköprü Belediyesi, Taşköprü Orman İşletmesi, Kastamonu Belediyesi ve Kastamonu Şeker Fabrikasına ait itfaiye ekipleri ile yangın söndürme personeli müdahale etti. Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz da olay yerine giderek jandarma ekipleri ve köylülerden olay hakkında bilgi aldı. Kaymakam Yılmaz, "Maalesef üzücü bir olay yaşadık. Bir kundaklama sonucu köylülerimizin evleri yandı. Biz acil olarak onlara çadır ve diğer yardımlarımızı ulaştıracağız. Herkese çok geçmiş olsun diyorum" dedi.

Yangında ölen ya da yaralanın olmadı. Yanan ahırlarda da herhangi hayvan telefinin yaşanmadığı öğrenildi. Evleri ve ahırları yanan köylüler, ortalığı ateşe verdiği iddia edilen kişiye ateş püskürdü. Köylüler, şüphelinin bir an önce yakalanmasını istedi.

Jandarma ekipleri, yangını çıkardığı öne sürülen ve olay yerinden kaçan şahsı arıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayrıldığı Eşinin Köyünde Yangın Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement