Kızılırmak'da Gondol Keyfi - Son Dakika
Güncel

Kızılırmak'da Gondol Keyfi

Kızılırmak\'da Gondol Keyfi

Nevşehir'in Avanos İlçesi'ni ikiye ayıran Kızılırmak Nehrinde düzenlenen Gondol turları turist gruplarının ilgisini çekiyor.

29.04.2013 15:36  Güncelleme: 15:44

Avanos'ta, Kızılırmak nehri kıyı düzenleme çalışmalarının ardından başlatılan gondol turları özellikle yerli turist gruplarının ilgisini çekiyor.

Kapadokya Jetbot ve Gondol İşletme Müdürü Ahmet Erdil 10 gondol ile hizmet verdiklerini, 10, 20 ve 30 dakikalık turlara daha çok yerli turistlerin ilgi gösterdiğini söyledi. Erdil, en fazla 6 kişinin binebildiğii bir gondoldaki turlara katılanların kişi başı 30- 60 TL arasında ücret ödediğini belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızılırmak'da Gondol Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement