Kızına Kötü Davranan Damadını Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Kızına Kötü Davranan Damadını Öldürdü

Kızına Kötü Davranan Damadını Öldürdü

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kayınpeder, kızına kötü davrandığını iddia ettiği damadına kurşun yağdırdı.

12.06.2014 13:22  Güncelleme: 13:29

Hacet Mahallesi Büyükhasbahçe Caddesi'ndeki bir apartmanda ikamet eden Y.B. (26), babası M.G'yi (48) telefonla arayarak eşi B.B'nin kendisini dövdüğünü iddia etti.

BIÇAK ÇEKEN DAMADA 8 KURŞUN

Bunun üzerine baba M.G, oğlu ve 2 kızı ile damadının evine gitti. Kapıyı açan B.B. ile tartışmaya başlayan M.G, iddiaya göre kendisine bıçak çeken damadına yanında bulunan ruhsatsız tabancasıyla 8 el ateş etti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yere yığılan B.B, komşuları tarafından çağrılan ambulansla Alanya Devlet Hastanesine kaldırıldı. B.B, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Polis, olayın ardından Güllerpınarı Mahallesi'ndeki evine dönen M.G'yi gözaltına aldı. Zanlının emniyetteki ifadesinde, damadın kızına sürekli eziyet ettiğini, olayın bu nedenle yaşandığını söylediği belirtildi.


Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.G, gazetecilerin "Pişman mısınız" sorusuna "Pişmanım" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızına Kötü Davranan Damadını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement