Çete Operasyonunda Gözaltına Alınanlar Adliyede - Son Dakika
Güncel

Çete Operasyonunda Gözaltına Alınanlar Adliyede

Çete Operasyonunda Gözaltına Alınanlar Adliyede

İzmit'te bir barda öldürülen Hakan Çınar cinayetiyle bağlantılı olarak sürdürülen soruşturmada olayın zanlıları olarak 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

19.07.2013 12:51  Güncelleme: 12:45

İzmit kent merkezindeki bir barda öldürülen Hakan Çınar cinayetiyle bağlantılı olarak sürdürülen soruşturmada olayın zanlıları olarak Vedat K., Murat K., Muharrem A. ve Fevzi D. yakalanarak gözaltına alındı.

Bu kişiler tutuklanırken, yapılan araştırmalar sonunda bu cinayetin ardından organize suç örgütü olduğu gerekçesiyle operasyon genişletildi. Kocaeli Polisi, İzmit ve Körfez ilçesinde 7 farklı adrese düzenlediği baskınlarda Birol K., Ferhat T., Burak T., Gürkan B., Volkan B., Ayhan Y., Halit K. ve Serhat K.'yı gözaltına aldı.

Operasyonlarda bir tabanca ve bir miktar mermi ele geçirilirken, bu kişilerin Kocaeli'de kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, adam öldürme, adam öldürmeye teşebbüs, yağma, Bodrum'da ise araç kurşunlama olaylarına karıştığı belirtildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarının ardından bu kişiler organize çete suçlamasıyla İstanbul Adliyesi'ne sevkedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çete Operasyonunda Gözaltına Alınanlar Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement