Kocaeli - Sevgilisi ile Kavga Etti, Otel Odasında İntihar Edeceğini Söyledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kocaeli - Sevgilisi ile Kavga Etti, Otel Odasında İntihar Edeceğini Söyledi

Kocaeli - Sevgilisi ile Kavga Etti, Otel Odasında İntihar Edeceğini Söyledi
05.08.2016 18:43

Sevgilisi ile kavga etti, otel odasında intihar edeceğini söylediİZMİT'te, sevgilisi ile tartışan 28 yaşındaki M.G. kendisini otel odasına kapatarak, intihar etmek istediğini söyledi.

Sevgilisi ile kavga etti, otel odasında intihar edeceğini söyledi

İZMİT'te, sevgilisi ile tartışan 28 yaşındaki M.G. kendisini otel odasına kapatarak, intihar etmek istediğini söyledi. Yaklaşık 2 saat süren görüşmeler sonunda ikna olarak kapıyı açan M.G. polis merkezine götürüldü.

Olay, İzmit Kemal Paşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan bir otelde meydana geldi. M.G. elinde silahının olduğunu ve intihar edeceğini söyledi. Görevlilerin haber vermesi üzerine polis ve itfaiye ekipleri otele geldi. İtfaiye ekipleri M.G.'nin atlaması ihtimaline karşı otelin önüne atlama yatağı açtı. Odanın kapısının kilitli olması nedeniyle polisler kapının ardından M.G. ile konuşarak ikna etmeye çalıştı. Sevgilisi ile tartıştığını daha sonra alkol aldığını belirten M.G. yaklaşık 2 saat süren görüşmeler sonunda ikna olarak kapıyı açtı. Odada yapılan aramada ise herhangi bir silah bulunamadı. M.G. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli - Sevgilisi ile Kavga Etti, Otel Odasında İntihar Edeceğini Söyledi - Son Dakika


Advertisement