Konya Yıldırım Çarpması Sonucu Ölen Çocuk, Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Konya Yıldırım Çarpması Sonucu Ölen Çocuk, Defnedildi

Yıldırım çarpması sonucu ölen çocuk, defnedildiKONYA'nın Emirgazi ilçesinde tarlada çalıştıkları sırada yıldırımın düşmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Cemil Uslu (15), bugün gözyaşları içinde defnedildi.

20.06.2018 17:52

Yıldırım çarpması sonucu ölen çocuk, defnedildi

KONYA'nın Emirgazi ilçesinde tarlada çalıştıkları sırada yıldırımın düşmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Cemil Uslu (15), bugün gözyaşları içinde defnedildi. Yaralanan amcasının oğlu Halil İbrahim Uslu da (17) tedavisinin ardından taburcu oldu.

Olay, dün akşam saatlerinde Emirgazi ilçesine bağlı Düğer Mahallesi'nde meydana geldi. Cemil Uslu ve kuzeni Halil İbrahim Uslu, yonca ekili tarlayı sulamak istedi. İlk önce su kuyusunun elektriğini kapatan iki kuzen, tarlada döşeli olan sulama borularının yerlerini değiştirmeye başladı. Bu sırada başlayan şiddetli yağmur nedeniyle düşen yıldırım sonucu iki kuzen yaralandı. Yaralı Halil İbrahim Uslu, kuzeninin yerde hareketsiz olduğunu fark edince, amcası ve babasına haber verdi. İki kuzen çağrılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Cemil Uslu, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Kuzeni Hali İbrahim Uslu da yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu.

4 kız kardeşi bulunan ve çiftçi olan babasına işlerinde yardımcı olan Cemil Uslu'nun cenazesi, bugün kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

Konya Yıldırım Çarpması Sonucu Ölen Çocuk, Defnedildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Yıldırım Çarpması Sonucu Ölen Çocuk, Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement