Kosova'da Türk Partisi 11 Haziran Erken Genel Seçimleri Için Kampanya başlattı - Son Dakika
Güncel

Kosova'da Türk Partisi 11 Haziran Erken Genel Seçimleri Için Kampanya başlattı

Kosova'da Türk partisi 11 Haziran erken genel seçimleri için kampanya başlattıEnis Tabak Prizren, 2 Haziran (DHA) - Kosova'da 11 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan erken genel seçim öncesi Kosova Demokratik Türk Partisi Genel Başkanı Mahir Yağcılar, ilk seçim kapmanyasını...

02.06.2017 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kosova'da Türk partisi 11 Haziran erken genel seçimleri için kampanya başlattı

Enis Tabak Prizren, 2 Haziran (DHA) - Kosova'da 11 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan erken genel seçim öncesi Kosova Demokratik Türk Partisi Genel Başkanı Mahir Yağcılar, ilk seçim kapmanyasını üniversiteli öğrencilerle bir araya gelerek başlatmış oldu.

KDTP, seçim kampanyasının açılışını Prizren 'Ukshin Hoti' üniversitesinde, 'KDTP'nin Gençlik Açılımları' adlı panelle gerçekleştirdi. KDTP Genel Başkanı Mahir Yağcılar, Milletvekili adayları ve üniversite öğrencilerinin katıldığı panelde KDTP'nin Gençlik politikaları üzerinde duran Yağcılar, 'Parti olarak temel değerlerimizin en üst kademelerde gençler yer almaktadır. Parti teşkilatlarımızda da çok sayıda gencin varlığı ve partimizi genel ve yerel düzeyde temsil ediyor olması bunu açık bir şekilde gözler önüne sermektedir. Parti olarak bugüne kadar siz gençlerden gelen her tür talebe cevap vermeye ve sizlerin yanında yer almaya özen gösterdik. Bundan sonraki süreçte de bu konuda her tür desteği vermeye hazır olduğumuzun sözünü veriyorum. Sizden beklentimiz partide daha aktif olarak yer almanız ve karar alma mekanizmalarında daha fazla gencimizin yer almasıdır' dedi.

Panelin ikinci konuşmacısı genç milletvekili adayı Ertan Simitçi'de konuşmasında partinin gençlere verdiği önem üzerinde dururken, bunun en somut örneğinin kendisi olduğuna vurgu yaparak, 'KDTP parti teşkilatı genç yaşta olmama rağmen bana güvenerek Prizren Belediyesinde Ekonomi ve Maliye Müdürü olarak atayarak gençlere gösterdiği değeri açıkça göstermiştir. Ben de bir genç olarak sizleri en iyi bir şekilde yerel yönetimlerde temsil etme gayreti içinde oldum. Beklentim de önümüzdeki süreçte, eskiden olduğu gibi bu seçimlerde de KDTP'ye destek olmaya devam etmenizdir. 11 Haziran günü geleceğiniz için 1 saatinizi ayırın, sizi en iyi şekilde temsil edebileceğinizi düşündüğünüz adayları destekleyin' dedi.

Kosova\'da Türk Partisi 11 Haziran Erken Genel Seçimleri Için Kampanya başlattı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosova'da Türk Partisi 11 Haziran Erken Genel Seçimleri Için Kampanya başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement