Kosova Telekomünikasyon Düzenleme Kurulu, nüfusu 1 milyon 740 bin olan Kosova'da, cep telefonu abone sayısının 1 milyon 523 bine ulaştığını bildirdi.
Kosova Telekomünikasyon Düzenleme Kurulu tarafından yapılan açıklamada, ülkede hizmet veren 3 mobil telefonu operatörünün (PTK-Vala, İPKO ve Z Mobile) toplam abone sayısının 1 milyon 522 bin 841 olduğu, kişi başına düşen cep telefonu sayısının yaklaşık 1 olduğu bildirildi.
Kosova Telekomünikasyon Düzenleme Kurulu, Kosova'da sabit telefon kullanıcılarında belirli bir düşüş yaşandığını ve vatandaşların giderek daha fazla cep telefonuna yöneldiğine dikkat çekti.
Son Dakika › Güncel › Kosovada Kişi Başına Bir Cep Telefonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.